Nuffnang Header

Monday, October 12, 2009

Dapat adik baru? TODAY?

Abuzar, wishing you


HAPPY BIRTHDAY yaww!!

yang ke-12 tahun! hoyeah! next year sekolah menengah. owhhh time come very fast kan. dah nak masuk sekolah menengah pon adik laki aku sorang nie. tak sabar nak tengok dia lagi besar, besar dan besar! nak tengok apa jadi dengan perangai dia. sekarang nie pon dah pandai mintak keluar malam. bad influence dari kawan-kawan. haish!

the day before his birthday, dah tanya dia nak hadiah apa. biasa la lelaki bukannya suka meminta kan. kalau itu yang dia dapat, itu la yang dia terima. so tanya punya tanya, tak jawab pon pertanyaan *busy main game* so aku decide biar aku je yang request hadiah apa yang sesuai untuk dia.

mula-mula request big apple satu! dia kata tak nak. nak banyak! memang giler big apple betul. alih alih dia sendiri request nak CD game psp. aku macam, alaaaaaaaaaaa, tak nak r! CD game dia dah berlambak kottt. nak jugak kasi lain dari yang lain.

so akhirnya, aku telah decided nak bagi dia CIUMAN yang penuh dengan kasih sayang as his birthday present! HA-HA-HA! muka dah geling-geling laju masa aku cakap macam tuee. tak da tak da! tak kiree! nak jugak kasi ciuman! ngeee~~


last but not least,

HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO ABUZAR,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

<12/10/1997> the day when cute little boy was born by Pn. Azizah Ali in Klinik Pakar Sheela, Klang.

*me : ye ye dapat adik baru!*

Nuffnang Content