Nuffnang Header

Friday, July 17, 2009

No safety or my fault?

Rabu lepas jatuh tangga di hb2 ondaway untuk beli makanan dengan Azwa.
tak pijak lagi 2 anak tangga dan terus tergelincir gedebuk atas floor yang rata.
stay cool and steady konon tak akan ada apa apa yang berlaku.
senyap dalam masa 2 minit dikuti dengan suara Azwa "ok tak nie" berulang kali dengar.
but still tak ada respone.


ok. kepala dah pusing pusing. ini tandanya! ok take a breath and ready.
dalam hati "jangan la pengsan kat sini"
otak fikir i can do it. be strong!
perhhhhhhhhhhhh ;)

finaally, dapat dikawal. so turun slow slow lagi sampai reach food court.
disana kepala pusing pusing lagi. Azwa dah macam risau gyler. so dier pergi belikan air.
tak dapat nak kawal dah. letakkan kepala atas meja takut gedebuk jatuh atas lantai tak sedarkan diri.
so, dengan bantuaan air mineral la nak pengsan tak jadi nak pengsan.
ALHAMDULILLAH tak da benda buruk yang berlaku.

lepas Azwa tolong belikan makanan,
duduk berehat bilik dier memandagkan bilik dier di Ground Floor aja.
SUMPAH! sakit gyler nak jalan!
thanks Azwa tolong i! ;)

after that pergi meeting convofest eventho tak boleh jalan banyak.
meeting yang sangat penting kena la attand lagipon ili tak dapat nak join.
perhaps, kat STAD building aja. *sesiapa yang tak tahu tue, sila buat tahu je la ye"
naik lift ok! walaupon tingkat 1! Orang Kurang Upaya sekarang.

meeting meeting meeting.
then selesai kol mama ingat nak balik rumah suruh abah urut sebab takut masuk angin dan makin bertambah teruk.
tapi mama tak boleh buat apa apa sebab abah tak ada *sob sob*
REDHA

balik bilik.
tido, borak dengan ili sebab internet connection tak ada pula malam tue.
so, waiting waiting waiting.
argggggggggggggg give up.
TIDO!

malam tue.
tido tak lena sebab rasa badan lain macam.
nak pergi toilet tapi terpaksa batalkan niat sebab jalan je menghampiri pintu yang tak sampai berapa inci
terus rasa pening kepala *toilet jauh dari bilik*
ok dua kali buat benda yang sama dan dua kali jugak batalkan niat.
so tido je la.

pagi kamis bangun agak awal sebab memang tak selesa kan.
so, pukul 8 terus kol mama cakap memang dah tak larat jalan pon sakit gyler.
mama decide dengan abah untuk amik bawak balik rumah untuk urut.
abah sampai around 9 dari office nya.
BALIK RUMAH!

petang ada Programming Lab class dan mathematical programming class.
all class tak attand sebab nak rest kan kaki.
so, ini adalah gambar latest kaki selepas di urut.
but still bengkak lagi laaa *sad*




gile laaaaaaaaaaaaa!! macam kaki BIGFOOT kan. saya tau itu yang anda semua nak cakap kan.



ok. this one much better. tadi tangkap arah dekat. nie jauh sikit sebab along tolong snap kan

sides notes;
thanks alot to kawan kawan yang concern! && L, thanks coz sign my attanddance!

11 comments:

eyfagroove said...

eee..mcm bigfoot....

eyRaDaCuTeZzOnE said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeee jahat!

Anonymous said...

tak sangke bengkak sampai macam tuu,wooot!!

Anonymous said...

tak sangke bengkak sampai macam tu,woot

-azwa

Afra Yuri said...

eyra bengkak gile!! agak mcm bigfoot sket tp comel jer. hehe.. take care k!

eyRaDaCuTeZzOnE said...

yang comey tue suka. hehe. thanks afra!

add me qamaruluramaq said...

tula kou ske mkb seafood kan kaki kene gout...

eyRaDaCuTeZzOnE said...

tue la nak suh ko belanja makanan berkhasiat mmg harapan la kan.. ;)

Shamin Aizuddin said...

hahha,
jatuhh kew.
adoi sure sakit tue
sampai skip clas.
hope u cepat sembuhh mehh

add me qamaruluramaq said...

pembetulan!!

gambar tersebut memang gambar kaki die yg sebenar. keadaan sebenar laaa dan bukannya disebabkan oleh terseliuh, bengkak, gout dan sebagai.. abaikan notis2 sebelum ini.

eyRaDaCuTeZzOnE said...

hello! what's your problem r? anda ada ditempat kejadian ke? datang lawat aku pon xnak. ada hati ckp aku tipu *SOB SOB*

Nuffnang Content