Nuffnang Header

Monday, October 12, 2009

Saya addicted yang terlampau


GOSSIP GIRL "Rufus Getting Married"

Season 3 Episode 5


since sekarang MMU tengah cuti, nak download movie dekat Cyber Tracker pon dah tak boleh *sob sob* tetiba terfikir macam mana nak tengok next episode Gossip Girl? erm, nampaknya tengok trailer ajala. nak tengok sendiri kat online, i malas oke! sure buffering lama sangat. nak suruh download sendiri kat laman web lain selain Cyber Tracker? lagi la i maleh plus tak reti la. dah la tak pernah buat. first time buat sure kena register la, pastu nak kena verified email la. esh! leceh betul.

sekarang tetiba rasa macam Cyber Tracker la pengarang jantung hatiku. kuikuikui. dah la download cepat, movie pon best-best, iklan tak yah cakap la. memang dah cut habis. kan seronok cangitu. sebagai contoh macam tadi. dengan muka komfeden tepat pukul 9:00PM,


aku: "Anaaaaa, AWAN DANIA!!"
Wana: *muka tak pueh hati terus cakap* "AWAN DANIA pukul 10 laaaa"
aku : *dahi berkerut* "Ha? asal pulak kol 10? lambatnya. iya dah ngantuk nie"


bila cerita dah start, complain lagi

"alaaaaaaaaa, tengok kat Tv tak best. banyak iklan kan. kalau download lagi besttt. direct je dapat tengok"

HE-HE

biasa la bila duduk dirumah, lain ceritanya bila duduk di hostel. so far, dua cerita ini sanggat addicted untuk i bulan nie oke!

now, can't wait for next week, next week and next week until the end of the episode.




P/S : tak lupa jugak, suka tengok Blogger boy. jalan cerita terbaik laa. plus, Nas-T nie not bad jugak kan. comel je bila dia ada rambut depan



sides notes;
lupa nak bagi tahu, currently i'm in HOLIDAY MOOD for 2 weeks.
Happy Holiday MMU-ing!

&&to kawan-kawan especially uitm student friends,
"orang dah habis final la weyyyhhhh" ;)


2 comments:

NINI RUSNOOR BT RUSLI said...

Eyra, x susah la nak download kat luar. he he. same je cm cybertracker.

Nini slalu gune MININOVA

Btw, since gossip girl yg baru nye baru je kuar, so ramai yg seed. kalau download skg mybe mlm ni or esok dah leh tgk

nah nini bg direct trus link utk GG S02E05

http://www.mininova.org/search/?search=gossip%20girl%20s03e05

amek yg plg ramai org seed tau. :D

ika. said...

cm mintak penampo je ko eh??
ktorg bru nk stat exam, kau dah abes!!
SIOOTTTT!!!!!!!!!!!!!
XD

Nuffnang Content