Nuffnang Header

Monday, February 23, 2009

wut the hell!!!!



apa perasaan anda bila satu satu nya adik lelaki anda yang paling anda sayangi kena buli?

can't imagine ryte how the feeling's?

ada xrasa macam nak lempang-lempang, sepak terajang budak yang buli tue?

ada kan?

erm, itu la apa yang aku rasa petang semalam bila benda itu berlaku kat adik aku sendiri.

kesian, sedey semua bercampur baur bila dapat tau sendiri cerita tue.

Thank God, Allah tue maha adil. kasi petunjuk xsampai sehari pon.

ini menunjukkan, macam mana adik aku hide sesuatu, pasti lambat laun kitorg (satu family) akan tau juga.

bila dah tau pasal kejadian nie. semua penghuni rumah marah nak mampos!

especially my angah and abah. nasib baik benda dapat dikawal oleh mama, kalau tidak, dah kena tumbuk budak tue petang semalam.

angah sampai dah cekik budak tue. gyler hebat la ko ngah!

cerita bermula apabila kwn jaja(ABUZAR) telefon dier. xtau la apa yang dorg cakap. but, menurut along, dier dengar perkataan "manada aku kena PAW" .

dari situ la ktorg korek rahisa dari dier. paksa dier bagi tau.
nak dijadikan citer, budak tue pernah pinjam duet kat dier last friday. dier pinjam dlm RM 40.
katanya, nak pergi Klang.
then,petang semalam lak, budak tue datang lagi mintak duet. and adik aku kasi kat dier dalam RM 50.

so, total up semua duet budak tue paw ialah RM 90. korg bley bayangkan x, RM90 tue bukan nya cikit.
banyak owh. suruh belanja big apple xmou. dengan budak tue, senang jerk dier kasi.


..............................................

itu je la apa yang berlaku. aku xrasa macam nak further explain about this.

still mad dengan budak yang bernama TAJOL!
baru form 1 dah pandai buat keje bodo nie.
kesian gak kat ko, musnah masa depan.
baru kecik dah pandai wat bnda nie, dah besar xtau la.

kesian kat mak bapak ko la weyh!!!!!!!!!
ko yang wat benda nie, mak bapak ko yang rasa malu.
sowry tue say, mak pensyarah and ayah guru besar.
anak dua org jerk...
erm, malu la cikit.

moral of the story is...,
kalau anak anak yang wat salah, parents la yang kena dipersalahkan, ryte?




5 comments:

eyfagroove said...

mmg xptt...jaat btl...pesal ko nye cite cm menarik n penuh kaler2...xbesh btl..huahuahua

Eyqa Daniel said...

klu aku la kn,aku sepak terajang kt budak tuh!!psni tgkla..ada brani mau buli adik ko or not!!

amarhadizabidi said...

nape adek mu e2 xmo mlawan???
papepon, cant blame parents gaks...
dak2 skang mcm2 bnde dorg maju...
tgk kjp je da nk ikot...

Shamin Aizuddin said...

gilee laaa.
kecik2 dah pndai wat keje mcm 2!!
truk glee!!

nanie said...

ak pon ad dorang je adek laki..
klu la ade sesape yg wat camtuh kat die..hurmm.jg r.ad yg mkn kasut saiz7.;)

Nuffnang Content