Nuffnang Header

Friday, March 2, 2012

Cameron Highland

Actually Family trip to Cameron Highland dah lama dah. But now baru berkesempatan untuk menulis dan bercerita dengan lebih lanjut. You olls know la kan dengan final exam lagi dengan tetiba adik kena admitted semuanya jadi terbantut. So here we goooo!!



Been there after CNY for 2 days 1 night trip with familiaaaaa! Being so excited seen the last time I've been there were during my childhood time. Should I said 18 years back ( I guess so hihi ) ?! Oh no it so so sooooo long time agoooooo. And of course during that time Cameron sejuk gila not like now. Sejuk biasa biasa je.




See the different between Cameron Highland 18 years back?



And this one is a picture in front of the hotel we stay. Tak hingat hotel apa since I was small that time :) Oh ya lets picture tell everything shall we?





Perkara wajib untuk permulaan cerita of course la cam-whoring dulu sementara menunggu Mama check in hotel!















After je selesai urusan check in bagasi semua bagai, pertama sekali benda wajib no.2 perlu buat ialah pergi mencari coklat strawberry yooo!!







Then visit Strawberry Farm!









Bharat Tea Plantation







&& the last thing to do is SHOPPING! And buying cenderamata! :)


Okay itu jela nak cerita. Nothing much actually. Yang penting Cameron dah tak best macam duluuuuuuuu. We were finding fresh flower tapi tak jumpa yang betul betul fresh. Yang ada mostly dah dalam pasu :( Mungkin ada kat somewhere kat belah atas atas lagi cuma ktorang yang cari tak jumpa, perhaps.


Before I end this, I have made 2 video editing during our trip. 1st video were taking around Cameron Highland and another one is about.....RANDOM! My little sister Wana been recording it so lets take a look what inside it :p


video



video


P/S: My internship will start sooner! Nanti cerita hokayy!! Hihi excited!! :)


No comments:

Nuffnang Content