Nuffnang Header

Wednesday, February 22, 2012

Semoga Sembuh



Balik je dari rumah dapat tahu Wani and Abuzar kena demam panas yang teruk. Since dari hari sabtu until isnin dorang asyik ulang alik je pergi klinik sebab demam panas still tak surut surut lagi. So dah tak tahu macam mana last last doctor decide kena admitted sementara nak tunggu hasil blood result. Risau jugak la kat Abuzar especially sebab mula mula test blood doctor cakap Jaja kena jangkitan virus dekat blood. Dah risau yela lately ni demam panas bukannya boleh buat main. Dah ramai orang meninggal sebab demam panas. Then semalam doctor memang dah sahkan my dua adik kena denggi after buat 2nd test. So kena stay kat hospital sampai sembuh. Dah la sorang nak amik SPM sorang lagi PMR hopefully dorang cepat la sembuh. Doa doa kan ye!! :)



P/S: Dah dua hari tidur kat hospital. Mujurla ada unifi peneman setia :)

1 comment:

Diyana Norman said...

harap2 cepatlah sembuh eh. AMIN

Nuffnang Content