Nuffnang Header

Saturday, September 3, 2011

Holiday Raya

Ahad lepas balik kampung awal errr not exactly balik kampung but more to holiday raya for 1 day before continue balik kampung di Kedah.



Holiday kat mana? Of kos la the nearest town, in the cityyyyyy,
P E N A N G aka P U L A U P I N A N G





Welcome to Hydro Hotel Batu Feringgi bebeh!
*yang belakang ni konon duta hotel tak bertauliah*


Maaf ni bukan hotelnya. Ini hanya apartment disebelahnya. kehkeh (:



Nak tahu hotel macam mana Google sendiri ah! Den maleh nak cerita kat sini. Apa yang nak cerita sekarang pasal ribut taufan yang melanda Penang on the first day kita orang sampai sini. Ribut yang boleh dikatakan agak kuat sampai nak tercabut pokok pokok. Mungkin duduk dekat kawasan laut kot tu yang angin macam semacam. Nak tahu? Tengok video ni.


video



P/S: Next post, Sekitar Penang!

No comments:

Nuffnang Content