Nuffnang Header

Wednesday, August 17, 2011

Tarian Zapin

Hye hye semorang! Harini tak nak cakap banyak cuma nak post entry yang dah lama giler tertunggak tapi sekarang baru nak tulis eventho dah ada dalam collection dah lama! Test ni pon masa Malaysia lawan Singapore dulu kat Bukit Jalil errr should I said plus minus almost 1 month jugak la dalam folder hikhik tapi sekarang baru nak post (: Soryyy







Anyway as promise from the previous entry, ini dia second tarian dari kawan kawan aku which is Zapin! Enjoiceeeee! Oh ya btw, video tak edit langsung tau sebab ada masalah dengan video converter.



1 comment:

sharifahzakiah said...

Best laa pandai menari zapin. huhu sy ni tgn kaki smua keras, jgn harap laa nk mnari :P


jom tlg sy :)
http://zaimzakiah.blogspot.com/2011/08/last-chance-dah-weh-tulunnnnnnn.html?showComment=1313551298438#c8738899359962631775

Nuffnang Content