Nuffnang Header

Wednesday, June 1, 2011

Magic Box

Korang ada tak kotak dimana korang simpan semua barang barang pemberian kawan kawan, saudara mara ataupon family? Oh lupa nak mention yang tersayang jugak! I have mine! :) Tapi not from tersayang la. It's random. Yang scandal ke, yang ter ter ke semuanya I put in one box hikhik Besides, I ni mana la ada duit nak beli kotak cantik cantik. Dah la mahal, terpaksa laaa buat macam tu kan =___=



Eh I dah simpan elok elok kira bagus la tu! At least I appreciate setiap benda yang orang bagi dekat I. Kira sentimental value habis la I niiii :)





Say hello to my Magic Box! Kotak pon simple simple je janji hadoo. Lagipon dulu kotak kecik je. Bila dah besar ni, kena la increase capacity almaklum la pemberian peminat tak terkira you! :) Nak tahu apa dalamnya? let's cekidaut!





Dalam ni kira dah full habis tau. Memang dah tak muat nak simpan untuk next birthday punya :) Okay I should have another one for that! Mana tahu lagi banyak. Yela sejak menjak ni ahli keluarga pon dah semakin bertambah. Ehem ehem, lepas beli hadiah jangan lupa attach card jugak eh baru sweet! :) Okay! esok jugak I pergi beli ^__^



Nak tahu apa benda yang I simpan dalam tu tak? Instead of card, Letter, Keychain, Origami and etc etc I jugak simpan ni:





PAS PULANG KE RUMAH masa sekolah teknik duluuuuu. Kalau orang lain sure kad outing dorang dah lunyai habis tapi I punya tidak. Sebabbbbbb before pakai I dah siap siap balut dengan wrapping paper yang jernih tu sebab I memang dah aim I nak simpan benda ni nak tunjuk kat cucu cicit nanti. Duh! sentimental value sungguh I ni kan? :)



Okay nexttttttttttt I ingat nak simpan tag ni jugak dalam Magic Box I ni but since dah terlalu banyak, I ingat macam nak disposal je tapi kan tapi kan hikhik korang kan tahu I ni bersentimental value so rasa sayang pulak nak buat. So final decision is I nak keep it! Nak tunjuk dekat ................... kucing tersayang! weee





Hye nama saya Awan. Saya ni pondan sikit tapi saya okay! Mari la kawan dengan saya. Mari lerrrr





Kalau tengok gambar diatas ni takda la banyak mana pon kalau nak dibandingkan dengan orang orang yang lagi aktiv dalam MMU ni. I ni setakat kuli kuli boleh lerr. Kalau jadi Hicom tu maap ler. Cukup la sekali. Nampak tuuuuu :)



P/S : Sebenarnya banyak lagi benda bukan bukan I simpan dalam tu. Perlu ke bagitahu? Oh tak kuasa nyah!

2 comments:

Kakkoii said...

huh... magic nye kotak itu.. haha.. Nasib bek si awan pun ko x simpan dlm tu sekali.. kui3

Ija AppLe :) said...

haha.. magic la sgt..
kad outing 2 buang2 jelah..
haha.. ^^,

Nuffnang Content