Nuffnang Header

Friday, March 18, 2011

March, please be good to me :(

Laptop rosak lagi tahu tak?!!!!! Ini pon pinjam netbook along update sekejap sebab dah tak tahan asyik face laptop rosak jeeeee!! Masa cuti sem hari tuh rosak, after along tunang pon rosak lagi dan terpaksa pinjam netbook Mama balik MMU sebab kena siapkan balik Questionnaire yang dah buat sebab local D tak dapat nak detect file fyp. Tak sempat nak buat backup laptop dah rosak :( Dah la Statement of Problem langsung tak sentuh apa apa lagi. Rabu pulak dah nak kena jumpa Mdm Mariati :(



Itu pon, entah tiba tiba netbook Mama pulak buat hal! Browse lama sangat. Sampai nak buat apa apa pon tak boleh. Netbook tiba tiba hang. Padahal masa bukak tak buat apa apa pon. Cuma online je. Itu pon sangup tak download apa apa movie kat Cyber Tracker sebab takut nanti effect pulak nak buat fyp. Terpaksa pulak pinjam laptop ili dengan Aiza siapkan keje before jumpa Mdm Mariati.



Tapi nasib baik netbook Mama aku sendiri dah slove kan. So dah okay sekarang. Mungkin internet MMU byk virus kot itu yang tetiba buat hal haishhhhhhh



Laptop Mama dah okay. Laptop sendiri should be dah okay la sekarang ni kan. Tapi problem balik. kali ni, screen pulak!! adoiii terasa macam banyak sangat dugaan nak buat fyp ni. Dulu masa tak buat apa apa takda pulak nak rosak. Kalau rosak pon sekejap je. Kali ni macam obvious pulak nak rosak banyak banyak kali. Betul betul dugaan la sem ni :( Nak nangis tahu tak?



P/S: Bulan ni je dah berapa kali laptop rosak. Sekarang ni dah taknak fikir banyak nak hantar kedai je terus. Biar dorang check dan baiki kalau boleh sampai permanent! Aku dah tak larat dah nak face problem ni. Tekanan nyaaaa!!!

2 comments:

ScHaN ® said...

adik, sila beli baru.. hahaa.. ni along salah install driver kot.. slowwww je kan??? bleh jadik jugak..

hmmm... sori la.. dah try abeh baik nk tolong.. xsangka mende jadik balik.. pkai je lappy yg mane ade, nnt ahad nnt tolong tgkkan camne.. kalo xleh kna anta kedai la..

e y R a said...

along kata dia tak install apa apa pon. beli baru? taknak! suka laptop ni screen besar!erm okay2 :)

Nuffnang Content