Nuffnang Header

Sunday, December 20, 2009

ko jangan banyak songeh boleh tak eyra?

Hari Isnin

Study Differential equation since ada test #2 pulak malam nie. orang dah nak start final kamis nie pon, kite still tak habis midterm tau. in fact, short semester pulak tue pon boleh ada test #2.

haish

online laa. nak study untuk final pon rasanya dah tak da mood.

berYm berFB dan bermacam-macam lagi

study? relex lu. exam lambat lagi



Hari Selasa


Study, main, study, main.

tengok movie

continue study.

*mengeluh* haish. exam lambat lagi



Hari Rabu


Bangun lambat, Study lagi, main, study, online.

gossip, berfacebooking, proses delete myspace

study pulak, banyak chapter tak cover lagi nie

tido, study, tido

*mengeluh* haish. exam lambat lagi. relex lu. banyak lagi masa



Hari Khamis

Study weyh study. dah kamis nie. study study

online, tengok bola Malaysia lawan Vietnam (oooh, aww, ahhh, ouch, yeah)

berfacebooking, update blog

surf internet pasal Pemain bola sepak Malaysia

haaaa, angau tak sudah. tak boleh study.

*dalam hati* bila aku nak continue study nie? tengok bola buat mood study aku hilang je.

aku nak kawin weyhhhh

tido. mimpi indah



Hari Jumaat

nak study ke tak nak. cuti nie. bila semua cuti, otak pon nak cuti jugak boleyy?

online. study la kejap. kang tak sedap badan pulak.

pergi Alamanda makan A&W. Yummy. ronda-ronda.

pergi pasar cari ikan. HE-HE.

jum balik weyh. kite dah terlalu lama disini.

okkee. study....... tapi nak study apa eh?

tido jommm



Hari Sabtu

Di hostel, tak balik rumah pong. miss u daddy and mummy.

online, berfacebook dan bermyspace.. eh, myspace dah delete.

buat report hostel. He-He. baru nak buat.

basuh baju. owh i hated itt..

study, makan, study, tonton tv. hari nie kan hari sabtu. banyak cite best owhhh

hantar report kat HB4. pergi beli makan. lapoooooo

then study. itu wajib. tido awal. konon nak bangun awal. tapi terlebih sudah.



Hari Ahad

Hari post ini ditulis la kan.

bangun-bangun terus study weyh. dah mengelabah semalam tido tak hingat dunia.

tanam azam baru. tak nak sentuh pon laptop sampai pukul 12 AM.

yeah, misi tercapai. berjaya tak sentuh pong. bukak je terus pasang tv3.
ahad gossip di Melodi wajib.

study sampai tak tahu dah nak study apa.

bosannnnnnnnnn. nak tido. tapi tak boleh.

study la. study.

*berfikir* esokk, aku dah start final exam weyhhhh. ooo emmm geee.

gelabah

gelabah

gelabah






kesimpulannya;

dah seminggu aku tunggu untuk final exam nie. finally, it turn out jugak.
tak sabar tak sabar
penantian itu satu penyeksaan kan
anyway,
gudluck for me and gudluck for those yang amik exam!

2 comments:

lembu purple said...

kalau banyak songeh macam mana?hahaha

eyRaDaCuTeZzOnE said...

hehe. kasi lempang sikit keyh. bagi dia sedar.
tapi kalau you y nak lempang,
kasi lempang manja okee ;)

Nuffnang Content