Nuffnang Header

Saturday, December 19, 2009

Malaysia, we care

Sebagaimana yang korang korang semua tahu, Malaysia telah pon berjaya menewaskan Vietnam 1-0 semalam. seperti korang jugak, aku pon tak kurang excited dan bangganya dengan kesemua Pemain-Pemain Kebangsaan Malaysia.

dah puas menjerit "ahhhh" "aww" "ohhh" "ouchhh" "eh eh" " owh tidak!!" "owh yeah" tiap kali bola nak masuk goal dan akhirnya jeritan-jeritan itu berbaloi.

sumpah tak tipu, setiap kali bola hampir ke tiang goal, i rasa nervous semacam.
"oke eyra, bola je kot. asal ko macam nie"

dulu, masa tengok Negeri sembilan lawan Kelantan pon nervous jugak. even tak da la sokong mana-mana tapi nervous tue still ada beb.

agak curiga pada diri sendiri sebab bila nak final exam, tak da la senervous tengok bola.

perhhh, agak kronik jugak penyakit aku niee.

owh ya, penyakit kronik nie akan ada bila tengok Pemain Malaysia je. I repeat, Malaysia only. over da seas main, tak rasa apa apa pon. ouch, lagi musykil

kalau nak ikutkan, pemain-pemain kat sana lagi kacak kan kan. hello, lelaki-lelaki Malaysia pon kacak jugak opsss yang main bola jeee. baru la macho gagah perkasa. setakat main instrument music tak layan laaaaaa

tapi kalau main guitar or drum macam Andy Estranged tue I layan okee



Ini je gambar terbaik y boleh i cari tau. gambar personal agak susah la. nak cari gambar goalkeaper memang tak dapat r. lain la macam si twin nie, publisiti sangat meluas.



P/S : tengok bola sambil cuci mata. macam lelaki tengok perempuan tak berkelip mata. muahahahahaha

motiff?

2 comments:

TrioLicious said...

gebeng r iya . bwekkk
haha .

eyRaDaCuTeZzOnE said...

ahhh, sadap you. nie mesti Ana kan. pakai account along. tak malu. bluekk

Nuffnang Content