Nuffnang Header

Tuesday, December 1, 2009

Give me money, pleaseeeeeeeeeee

Semalam bayar Fees untuk Short Semester. hari ini pulak dapat heart attack, stroke, kencing manis, darah tinggi, blood preassure, amnesia, ok semua ada.

Sebab bila habis je bayar fees, mesti ada selit-selit balance yang still kena bayar lagi. Ooo Emm Gee, tak habis-habis lagi ke dera student-student MMU?

Itu baru 2 subject yang total tuition fees "HANYA" ;

Managerial Communication RM786.00
Differential Equation RM952.50
Total RM1738.50

Dulu, tuition fees increased. now, hostel fees pulak nak increased? WTFish la kann
kalau tak bayar, nati kena barred tak boleh nak sit for final exam. kalau bayar, nak cekau mana duet?

haish, itu la... nak belajar pon susah kannnnnnnnnnn


Before bayar- Total RM2289.15

After bayar - left balance RM19.98 hingget tak bayar lagi

owh banckrup aku weyh. banckruppppppppppppppppp

*owh abah yang banckrup. HE-HE*














PS : tue la, belajar lagi kat University mahal sapa suruh

2 comments:

milkysunshine said...

sy sokong,,
dah tak tahu mane nk amik duit,,
haha,,

eyRaDaCuTeZzOnE said...

tau tak pe,
bankcrup, bankcrup!!

Nuffnang Content