Nuffnang Header

Sunday, December 26, 2010

My2010 Listed ♥

Since 4 day more to go before 2010 ended, nak buat review sikit kenangan manis dan pahit in my 2010 ♥ :)

January.

* Pergi Fraser Hill dengan family. Jalan jalan, mandi manda, jumpa Awal ashaari :)
* Hantar lil brother masuk form 1. Tengok kelas dia, tengok classmate dia.
* Attend kenduri kawin anak Makcik Yati dan sepupu Abah dekat Shah Alam.
* Celebrate birthday Kavi, Aiza dan Syafiq! best best main tepung :)



February.

* Organize Freshies Dinner untuk October intake. Kena create game untuk dorang!
* Along belanja Big Plate. Hehe first time makan Big Plate. Tak pasti Along belanja sebab apa ^_^
* Kena marah dengan Mama sebab issue Maxis. Bil melambung lambung padahal bukan salah I
* Celebrate birthday Azwa dan Wan dekat Cyber park. Birthday prank yang sangat best! Suka dapat kenakan dorang :) Main tepung lagiiii ^_^



March.

* Oh bulan paling sangatttttttttttt busy! uruskan hal hal vendor untuk College Fest uhh. Walaupon stress, kelam kabut semua tapi bestttttt :) Dapat kenal dengan Abang Kacak :)
* Balik Kampung! Kak Chik Kawin. Best sebab dapat bersama dengan pengantin dari dia make up sampai lah bersanding even bukan jadi pengapit.
* Sempat pergi Kellie Castle
* End of the month, College Fest event. Penuh suka dan duka. Takpa amik semua itu sebagai kenangan yang tak dapat dilupakan.



April.

* Surprise Picnic Birthday Party untuk ili. Actually, birthday dia on March tapi terpaksa celeb on April disebabkan hal hal yang tak boleh dielakkan :) Besttttt sebab dapat makan bihun singapore tepi tasik :)
* Lepak Mcd Bangi buat Post-morterm. Time tuh double best! ada Nana sekali :)
* Pergi i-city! Haha akhirnya dapat pergi.
* Birthday ieda.



May.

* End of 2009/2010 MMU academic calender. Kemas kemas barang, pindah bilik baru.
* Pergi Melaka dengan Kakak kakak dan abang abang Convofest'09 BEST gilerrrrrrrrrrr. Attend MMU Award dekat Equatorial Hotel Melaka.
* Ada issue dengan U-mobile!!
* Register Unipack and Digi Berukband atas nama I.
* Penyampai berita TV3 feveret I kawin. haha okay issue tuh takda apa apa saja letak =_=



June.

* New MMU Academic calender 2010/2011 begin. Dapat bilik baru, block yang sama, wing yang sama cuma bilik tingkat bawah sikit :)
* World Cup fever! tak tengok, tapi merasai :)
* Makan kerang bakar kat Kuala Selangor.
* My Birthday!! Super besttttt ♥ ♥ Thanks family, friends, coursemate, roomate and all :)
* Issue Sexual Harassment dekat YM. grrrrr
* Precious Moment *wing*



July.

* Pergi pesta bunga kat Putrajaya.
* Haha kenangan terserempak dengan Abang kacak kat Carefour. Buat andaian sendiri dia dah kawin dan ada anak :)
* First time buat montage untuk kawan kawan. Guna One True Media je hehe. Rasa nak nangis! :(


August.

* Attend Mithra convocation.
* Something sweet happen :)
* Puasa! :)
* Nothing much to do. Puasa kan haha :))



September.

* Hari Raya Aidilfitri! Tak balik kampung. Raya Shah Alam je :(
* Balik Raya kat Kampung Abah sekejap.
* Busy final exam



October.

* Bad thing happen. Dah tak nak ingat :(
* Birthday Abah, Lil brother
* Pergi Temerloh makan tempoyak ikan patin.
* Register mengundi hehe :)
* Pergi Gambang, Mama family day! Gambang best, family day pon best. Jumpa Suhaimi Meor Hassan :)
* Create new account for twitter. The old one tak sampai 1 year dah kena hack :(



November.

* Banyak bercakap pasal MMU. New policies and etc haha boring kan?
* Along Convocation ♥ ♥
* Birthday Wani but celebrate together with Wana
* Dapat good news lagi, Kak Chik dah bersalin dapat baby boy. Bunting Pelamin :))



December.

* Birthday Wana
* Join Masiswa. Jumpa banyak lelaki lelaki hensem ♥ :)
* Happy news, Wani dapat 8A's in PMR! :)) Still speechless
* Something bad happen. My mistake and I don't blame anyone :(



Okay terasa macam 2010 not really best moment for me. Hopefully 2011 will be much much better than this :) Looking forward for 2010 to end cause can't wait for 2011 to start. Yehaaa!! Macam boleh rasa 2011 akan jadi bertambah tambah busy with classes, fyp lagi and not to forget newcomers in family! Stay tuned for more updated! ^_^



P/S : Thanks to blog kesayangan jugak. You helping me alott to do this list hehe :)) Lupa!




1 comment:

Anisa Hang Tuah said...

suke gambar yg ade belon2 tuu
cantik

Nuffnang Content