Nuffnang Header

Sunday, December 19, 2010

Forget You



Kalau nak ikutkan first time dengar lagu ini tajuknya Fuck You tau! Sumpah lah first time dengar terasa memang agak kasar jugak lah lagu ini tapi tak sedar pulak sebenarnya lagu ini pernah dengar masa tengok Glee S02E09. Patutlah macam familiar je melody :) Rupa rupanya tajuk lagu ni dah tukar dari Fuck ke Forget You hehe :) Tapi bila dengar balik lagu nih for the second time, masih lagi terngiang ngiang perkataan Fuck bila dia sebut Forget ^_^



Lagi prefer version Glee punya dari penyanyi asal


1 comment:

juliet. said...

aku ske gilaa.. tapi best lagi versi Fuck You sebab sebut forget tu panjang sangat ahhh..hehehe

Nuffnang Content