Nuffnang Header

Monday, January 19, 2009

Reunion.

Minggu lepas, tanpa diduga (actualy bkn tanpa, aku y gatal gatal nk sgt) aku text semua kwn kwn kelas aku masa kat SMTSKL.

tyme tue hari jumaat, and aku sgt bosan gyler tnpa laptop disisi. ini semua gara gara si ABUZAR-my adk y xkasi aku naik ats sbb ketakutan y tahap max dlm dirinya itu. tyme tue mama and abah pergi batang berjuntai menjemput along balik dari UNISEL.

wanny and wana lak dh cabut naik atas. so,tinggallah aku sbg mangsa temannya. nak xnak kena la teman. then, apabila sidia telah "kongker" remoote astro tue. den xleh nk ckp apa la. kartun je mamanjag. thatz y la aku tahap kebosanan!!

bila dh bosan, hanya hp kesygn saje berada disisi. so, aku text la dorg. text itu bertulis :

"weyh!reunion jum. time chinees new year. ok x?"

ramai gak la bagi feedback bila aku send SMS tue. mostly ramai ok jerk. ada la sorg,dua y byk bertanya. so, aku jwb la pertanyaan dorg dgn komfidentnya.

then, aku ckp la bagi idea nk wat kat ner. ada y suggest wat kat times square, ada y suh wat kat tempat murah murah.. tapi xperk, idea dorg aku kumpul and consider la mcm mana.

so, aku ckp ngn dorg. nati apa apa hal aku msg la dorg lek.

malam tadi, setelah fikir masak masak. aku decide utk hantar sekali lagi SMS kat dorg. text itu bertulis :

"kwn-kwn, nmpknya reunion pedeq kali nie telah dipostpone ke tarikh y akan dbgtau kelak. myb akan dlaksanakan pertghan or end of diz year. ini berikutan, masalah kewangan y telah dialami oleh kwn-kwn kite plusss ada stgh kwn kite xdpt attandce reunion itu. so, sesiapa y miskin tue, diminta kumpul duet dr skg. anyway, sowry 4 everything. pas nie kite plan reunion gempak gempak keyh. mandi kat sunway lagoon ke or wut. oh ya btw, ayat aku agk skema hrnie.hrp maklum.sekian.tenkiu."

ush! ada y gelak, ada y kata ok, ada y kata kite wat y gempak gempak and ada jgk y kata "mmg skema pon" - sapa y mkn cili,dier y terasa pedasnya, ok nanie???!!...,OPSSSS!!!! :)

so, now OFFICALLY nya reunion kelas pedeq CANCEL. repet,CANCEL ye!

sowry guys!! aku rasa terlalu awl la kite wat. mesti ramai y xda duet agi. so, better kumpul duet strt from now. then bila dh byk, baru la best kua kan.


*psl terpikir nak wat reunion nie sbb jeles tgk atiq and d geng- bdk dorm anggerik nak wat reunion diz chiness new year. haha. xleh bla kan. so atiq, nasihat aku planing betul betul. jgn last last jadi mcm aku gak. CANCEL!!! hehe*

4 comments:

GossipGurls said...

jgn begitu iya.(cehh.nma mnje tuh!)kitorg bru la ni nk wt.korg dak2 pedeq da bape kli wt.lg jeles aku!n,if ko nk tau,bkn aku yg briya wt reunion.ni sume idea anis n aina oke!ur blog d bomb!

eyra89 said...

owh a'ah
ye la kan
aku lupa lak
ktorg br wat sekali
tyme tue pa'ah atin y planing
itu pon sbb si pa'ah byk duet.
themn tyme tue lak aku xdpt attandce.
ada final exam..
tue y agak frust menongeng
hehe :))

amarhadizabidi said...

ape r...
aku da smangat da...
laz2 x jadik!
huh!

eyra89 said...

ye ker?
wah! TERARAU!!
xperk xperk
kite plan betul betul keyh!
oren xda,xsyok la
aku nk jumpa dier gak
dh lama xjumpa :))

Nuffnang Content