Nuffnang Header

Thursday, April 1, 2010

Kita suka Twitt sebab kita artis

Tadi I baru je lepas tengok Drama Feveret I, Asmaradana kat TV3. I tengok pon sebab hero dalam cerita tue dah tak da Rosyam Nor. okay I tak cakap I anti dia cuma I rasa macam dah tak sesuai je sekarang untuk dia pegang watak-watak hero. kalau hero, heroin dia pulak ala ala baya dia tak pe lah! ini heroin semua stock cun-gebu-bergetah-slim-whatsoever. macam.., hello tak ada hero melayu lain kah?

I adored dengan watak Iqram Dinzly dalam cerita tue. Seorang lelaki yang suka kan seorang wanita (Tiz Zaqiyah aka Azizah) tapi dalam hati wanita itu tak ada sedikit pon perasaan kasih, cinta mahupon sayang terhadapnya. sebab wanita tue cinta, sayang dan kasih terhadap orang lain. alaaa, standard sinopsis drama-drama melayu lah kan. kalau tak ada cinta tiga segi memang tak sah. ending je mesti either sorang merana then sorang lagi pergi overseas bawak diri yang terluka. seee, stereotype drama melayu.

I tertarik sebab cara dia cakap dekat Azizah tue macam romantik gyler semacam. humble sangat sangat. like awwwwwwwwwww ;)

lepas je habis tengok cerita tue, I terus Twitt Iqram Dinzly tentang apa yang I rasa and suddenly you all know what, dia Retweet I balik okayy. teruja tak?

Mesti lah!

Ini apa yang I tulis dan bawah ini apa yang dia balas







Well, Twitter nie hanya untuk artis-artis je lah. macam I! even bukan top artis macam Iqram Dinzly or Lisa Surihani tapi I still artis! - walaupon super-duper-triple extra but at least I ada. keh keh keh. jap korang ada??!!!




Pisstttt : kalau nak autograph cakap awal-awal tau! jangan malu-malu sebab I tak makan orang ;)

4 comments:

cokelat celup said...

damnnnnnnnnnn

iqram kotttt

jeles nye i...!!

eyRaDaCuTeZzOnE said...

ceh i tak tahu pulak you pon suka iqram. what a coincidient!

Shamin Aizuddin said...

u....i nak autograff.
plzzz.
i really need itt.
hahha

eyRaDaCuTeZzOnE said...

ahahah, sure you can!

Nuffnang Content