Nuffnang Header

Saturday, February 7, 2009

girlfriends-kuh!!





kamis hari tue, aku ili and dani decided nak p jejalan kat alamanda. Ini semua cadangan dani sbb dier nak p beli burthday present utk Ninie and Nik. Somehow ktorg ajak shila sekali since dier agak sadness kebelakangan nie. ada ktorg perhaps boleh menceriakan dier.

anyway, ktorg mmg decide nk p naik bas je. senang kan. dsbbkan shila ikut, dier kata dier bawak ktorg until putrajaya sentral jerk. bila dh dekat sana. kite naik bas lak. ok la klu mcm tue. lagipon tyme tue hari kamis. ramai gak bdk mmu balik umah sempena cuti thaipusam nie. klu naik rapid kl, for sure bas crowded ngn manusia.









smpai je putrajaya sentral, sementara menanti ketibaan bas. ktorg lepak lepak la kat sana smbil tgkp gmbr, borak borak and so on. tyme tue around 3 la. bas xbyk. mujur la dlm kol 3:10 mcm tue. ada gak bas.

klu naik bas beysa la, bknnya driver tue bawak straight tue alamanda kan. mesti la pusing pusing amik penumpang dulu. masa odw nak ke putrajaya sentral aku mmg dh agak ktorg akan naik bas sama ngn bdk sekolah. iye la, tyme tue bdk bdk sekolah abis klss. nak xnk,kena la berjumpa ngn dorg gak.






masa bdk bdk sekolah masuk je dlm bas, aku suddenly merasakan aku sgt tua! seriuos ! xtipu! dengan pelbagai ragamnya. esh! mmg dh tua ler. :)

anyway, smpi je alamanda terus beli tikat citer PINK PANTHER 2. sbb hari tue book,ckp fully book. bengong betul GSC! rupa rupanya, dorg xkasi book klu frst day tayang. masa ktorg dtg pon, byk agi tempat kosong. duduk pon agak belakang.



before tunggu movie start, ktorg p mkn kat burger king since ramai jarang makan kat situ. agak lama gak la ktorg berdiri depan kaunter utk pilih menu. ye la, ada y tyme sekolah last makan. so, nk order pon xtau.







makan makan, gosip gosip all thoose things kat burger king until movie start. abis je movie, ili and dani nak singgah big apple utk makan mlm dorg. aku pulk xbeli apa apa sbb dh nk balik mlm tue.

so, smpi di mmu around 8++. semua tengah rush since mama ngn abah dh smpi. ili and dani lak ada meeting tennis dan shila ada meeting nk p pulau perhentian.










however, all my girfriends hv a greet greet tyme over there!
best kua ngn all my girlfriends!


3 comments:

qaseh_qaisara said...

girls!!
nnt kte outing ag yeh!
wee~

eyRaDaCuTeZzOnE said...

orait shila! kite tgk citer upin ipin lak ye? hehe :)

qaseh_qaisara said...

boley2.
geng!

Nuffnang Content