Nuffnang Header

Tuesday, July 28, 2009

Convocation'09

its been a long time tak update blog kan. tak ada la long sangat pon. almost 3 weeks la selepas jatuh tangga tempoh hari. update news about kaki? erm, guest what still sakit lagi. tak boleh nak bengkok kan kaki laaa. OMG OMG! kaki pon dah jadi senget. not offically senget la. rasa macam jalan senget. that's all. no much thing's to worry about.

anyway, sejak kaki sakit nie. dapat rasa la kasih sayang mama bertambah tambah kat aku. HE-HE. mana tak nya, minggu lepas 2 kali kot telefon tanya macam mana kaki. before before this aku je yang rajin kol dier. itu pon kol sebab nak suruh amik. kol pon hari jumaat. OMG TERHARU!

and 1 more thing masa kaki betul betul tak boleh jalan sangat syoookkkkkkkk owh duduk rumah. tak payah sidai baju, angkat baju naik atas, masak apatah lagi and yang paling best gylerrrrrrrrrr nak minum air pon tak payah susah susah pergi dapur. mintak je kat along ke, angah ke, wana ke, sure dorang amik punya laaaaaaa. tak amik kena la berleter dengan mama. mama buat ayat kesian berbunyi " tolong la amik, kaki dier kan sakit. tak boleh nak jalan" HE-HE

best kan best kan jadi macam nie. ok. amik advantage pulak kan. tak pe dorang semua sayang aku. HA-HA.

this week been very very busy for me la as usual. ala student biasa la. i got 3 test this week. 2 midterm test and 1 lab test. all finish by this wednesday. after this no more midterm test. meant after midterm break still got 3 more test oppss 4 including test #2 for mathematical programming subject.

did i mention when is my midterm break? not yet ryte? my midterm break will start next week onwards until 10 august. hoyeahhhhhhh!! but i can't go back laa. i'm involved with MMU Convocation day. owh so saddddddddd. tak pe. bosan bosan boleh balik. tapi rasanya tak bosan kot. mesti busy kena prepair untuk jadikan this event sucesseful.

In MMU Convofest'09, i'm a incharge in Seminar under Protocol Division. This seminar will be held on this sunday. for more infor click HERE

so, come la join us!! the more the merrier. dengar ceramah kot. its good actuaally. sesiapa yang rasa ahad bosan tak tau nak buat apa. just come ok!

p/s : Qamarul, aku WAJIB kan ko datang. HA-HA!

sides notes;
1) can't wait to attend my sis angah convocation day on 16 August!! if i'm not mistaken that day i'm involved with MMU Convofest Closing Ceremony. owh no! tak pe kot. angah punya event on morning. i still can attend coz my event on nyte.

2) Congrats to my sis angah also sebab dah dapat keje kat CANON! i'm so HAPPY for you la. FINALLY after been waiting almost 5 month to get a job. for the first salary kena bayar hutang dulu ok! and than belanja kami semua makann. hoyeah!!


dream come's true!!
lepas nie boleh la pakai baju convo sendiri. tak perlu pinjam dari along. sekarang turn aku pulak pakai baju convo ko! ;)



3 comments:

add me qamaruluramaq said...

wer aku tak larat la nak bace post kou nie... aku nampak YG KOU SUH AKU DTG TUJER.. nnanti aku sambung bace lagi.. ha3

tula baru kene ujian sikit jetue kaki kou.. so lenkali gune kaki tu untuk pergi ke arah kebaikan ha3 jgn g alamanda jer.. hu3

eyRaDaCuTeZzOnE said...

ye la tuan besar! dah fact nak jatuh kan. xda kena mengena dgn alamanda ok! ;)

add me qamaruluramaq said...

okeyh...

wer aku takmau datang..
mmu jauh..

Nuffnang Content