Nuffnang Header

Sunday, April 26, 2009

very very very dissatisfied with the services provider

i'm feel so bad petang tadi. kena marah dengan mama. nie semua gara-gara Umobile la!!. ada ke patut masa haritue kat downtown pergi amik 3 number Umobile then p register. tyme tue memang sumpah xtau apa-apa kot. then suddenly amik ko!!!!, last month terima first bil from them. WTH!!

mula-mula nak buat bodo jerk. tapi angah kata better terminate takut nama kena blacklist plus takut lagi banyak bil kena bayar. so,petang tadi ajak la mama and abah pergi Umobile center at sunway pyramid. dah lama kot xpergi sunway. nasib baik dapat jumpa kedai tue after text IF.

nak dijadikan cerita, dari pergi sampai balik rumah asyik kena marah dengan membebel je dengan mama. sampai org-org kat
Umobile tue pon terkena tempiasnya. padan muka dorg! aku pon hangin gak. menunggu bukan main lama lagi. orang lain yang dpt Q.

anyway, orang
Umobile kena marah jugak sbb memandai je kasi customer sampai 3 nombor. beysa la amik nombor je free last-last kite yang merana. dorang dapat duet dari kite,kite lak dapat bil dari dorg. xke bodo namanya.

salah aku jugak. haritue main amik je no tanpa fikir panjang. kan nasi dah jadi bubur. actually, orang tue ada gak cakap ini postpaid but tyme tue aku confeus postpaid and prepaid. aku pergi ingat prepaid y topup tue then postpaid y bil. haha. bodo gyler kan aku????

nak buat macam mana. benda dah jadi. so,belajar la dari kesilapan. yang xpuas hati sampai 3 nombor kot. satu xperk gakkk. haish!!!!!!!



so sekarang dah bayar untuk bil bulan 12. total satu nombor RM25.25. so,sekarang still kena continue bayar untuk bulan 1,2 and 3. bila kire-kire balik ada lah dalam RM300 aku spent just untuk terminate ketiga-tiga nombor nie.. esh!!!!!! xberbaloi kottttttttttt

sides notes;
sowry ayat xda insurance harnie. terlampau MARAH

3 comments:

artiki said...

haaa..tula,sape suh??postpaid n prepaid pn tarak tau ka incik?adooyaii!!
tp bil bes gakk..xyah nk pikir2 topup..ko leh budget by always check bil..tp,xtaula u mobile cmtu..if maxis,ade jekk!!ok..

p/s:dont banana fruit 2 times!!hahah

eyRaDaCuTeZzOnE said...

no y aku pakai skg nie pakai bil la.
supplement under mak aku and 2 org kakak aku.
mak aku dh siap cakap dlm kete,
"iya nak buat lagi x"
aku pulak dengan selambanya menanggukkan kepala.
then mak aku ckp
"klu mcm tue mama terminate no maxis iya tue,xda susah-susah mama byr.."
uwaaaaaaaaaaaa!!
tidakkkkkkkkkkk tidakkkkkkkkkkk

eyfagroove said...

TERMINATE!! TERMINATE!!! hahahaha padan muke!! ak sokong. ptt kne bg pengajaran. blja tgi2 pon xtaw beze postpaid n prepaid. hahaha jaat jap~~

Nuffnang Content