Nuffnang Header

Thursday, April 23, 2009

so much fun,bebeh!

kali nie burthday ida sangat meriah sbb sherina and farah y gyler-gyler tue join sekali. kali nie punya kitorang buat around campus mmu sahaja. malas nak p jauh jauh sbb malam tue aku dan IF ada tarian event. so, kena jaga committee from KPTM KL.


*piala Tun Dr.Siti Hasmah-with nik*

our chanselor yang merasmikan event tue iaitu Tun Dr. Siti Hasmah. event tue berakhir around 11PM so, rush balik ostel untuk planing surprise burthday untuk ida pulak.

mula-mula agak kelam kabut cikit planing. sbb ada yang kata itu xboleh,ini xboleh. dan akhirnya, ktorg decided nak pura-pura yang kereta mira (roomate ida) tetiba broke up pulak. tyme tue, shila tika dan dani bawak ida keluar p makan. yang lain semua prepair untuk surprise nie la.

kali nie jugak, kitorang celebrate advance pulak. pakai air. biar ida jadi cekodok malam tue. actually, nak letak jugak gillter tapi xjual pulak kat kedai. so, proceed je la apa benda y ada.

so, ini lah hasil daripada kerja jaat kitorg!! :)











sides notes;
hey, its ida burthday today!! not too late for me to wish "HAPY B'DAY TO YOU,IDA".

3 comments:

Kyla said...

bermandi tepung ka? =p

ieda zaki said...

thanks eyra for da wish...!!!!
yerr, mmg cekodok betol la mlm 2...

adibah said...

haha...keje jahat yg best =)

Nuffnang Content