Nuffnang Header

Friday, October 5, 2012

Convocation Mood Activate (:

Tadi masa borak dengan Mira, Mira ada tanya, tak sedih ke dah habis belajar. Masa tu sumpah tak ada rasa apa apa. Rasa happy sangat nak Convo and meet my long time friends dekat Melaka je. Then now dengar lagu Permata Dunia dah terasa sedihnya. Belum lagi tiba harinya pakai complete robe dan nyanyi lagu ni inside the hall with all my friends. Sumpah sebak!! :( Sedih dalam gembira. 



Sedih sebab akhirnya berjaya juga Convo dekat MMU. It was my first dream after I enter into MMU. Masa orentasi lagi dah aim nak grad dekat sini. Pejam celik pejam celik 4 years waiting and this is it. 



Tak lupa pernah jugak gave up nak belajar bila dapat result tak memuaskan. Tapi I believe berkat doa Mama Abah, Kakak kakak and Adik adik I should not give up easily and try to put this as a motivation for me to success. 



So now I had prove this to them and make my parents proud of me. Itu pon dah cukup :)



Thanks Mama Abah. Without your support I'm nothing.



MMU Melaka friends
*My robe should be on yellow ini pinjam org punya hihi tadi lupa nak bawak robe sendiri*



So from MMU Melaka to MMU Cyberjaya friends, I present this; 
our official song PERMATA DUNIA



Kami perintis 
Generasi multimedia
Teguh mendukung
Harapan agung negara
Menyahut seruan
Wawasan negara
Unggul di mata dunia
Langkah seiring 
Mengejar cita di hari muka
 Kan terus maju
Bersama menuju jaya
Ketulusan jiwa
Semangat Berusaha
Unggul di mata dunia
Ke puncak menara di tuju
Keunggulan cita yang luhur
Melangkah kita bersama
Bersatu
Bersinar permata negara
Dikagumi serata dunia
Selamanya akan gemilang
Dipersada dunia multimedia
Terunggul di mata dunia

1 comment:

eyqaaman. said...

Ouhh..aku tau ko xmudah give up eyra! dr dlu smpai skrg still camtu! good!

anyway, congraduation! lepas ni cepat2 carik bakal calon yer! hihii :p

Nuffnang Content