Nuffnang Header

Saturday, August 25, 2012

Epa&Yus Wedding Reception

As promise on errr 1 month ago nak buat post on Sister Wedding Reception kan so here we go. Our theme for that day is Tradisional since Mama nak sangat along pakai baju songket so untuk tidak mengecewakan hati seorang ibu, along pakai la songket which is full songket and it is Yellow. Baru la nampak macam pemerintahan diRaja kan uolsssss.



Anyway our family wearing dark purple! Katanya tak nak sama warna dengan pengantin nanti tak nampak pengantin. So total color that day ada purple, kuning and merah sikit sikit. Apa lagi mari ler kita tengok aksi aksi Sultan Melaka bersama Permaisurinya, Pengikut serta Gundik gundik kesayangannya! :)






  




 




We have been asking to take candid picture by our photographer but somehow it turns out like this ....






Ah sudah semua nak jadi YB almaklumla pilihanraya nak dekat hihi



Btw yes I know I'm shorter than adik adik walaupon dah pakai wedges and larang my little sister wana especially for wearing any heels or wedges! Dia pakai flat shoes pon dia still tinggi acaneeeeeeeeeee



Want more picture? Watch this....


video



P/S : My video turns out to be messy. Dah 3,4 kali redo back but still macam ni padahal bila preview turns out perfect bila save je jadi macam ni sobs. Sorry kalau video ni macam tak betul sikit ): Saya dah cuba yang terbaik!!


&& not to forget










Thank youuuuu girlpren for coming!!!

No comments:

Nuffnang Content