Nuffnang Header

Sunday, January 22, 2012

Petak



Tadi baru je lepas kena interview dengan one guys. I should said budak lagi kot. Tak pon budak lepasan SPM. He's come to my house suddenly with his father. Masa tu tengah makan and he shouts my name. Ingatkan nak bagi surat ke apa gupa gupanya nak buat survey. That time, erhmmm okay la nak buat survey. Survey je kot bukannya apa pon. Okay lets do this!


..............................



Why what happen?!! He ask me about politic!!! Like seriously duh, politic??!! But based on question he ask me, I know he's came on behalf of Pakatan Rakyat. Almaklum la Selangor ni kan under dorang sekarang. So nak tahu la macam mana pemerintahan dorang selama ni. Isit good or isit bad.



Tell Mama about this sebab pelik why me? Not my other siblings? Mama kata mungkin dia dapat my name from duit RM1000 from manifesto yang dorang kata nak bagi every student selangor yang masuk IPTA/IPTS tu, remember? I did apply. Yela kata kalau dorang menang dorang nak kasi of kosssss la I should apply kan? Apply bukan main susah lagi but suddenly tak dapat!! Don't know why tapi ada hati nak interview kita pasal Pakatan Rakyat?! Sorry la dik, tak dapet la nak nolongnya.



Btw, apa motip dorang buat semua ni?



Ermm, I guest new strategy from them to attract golongan muda or student student IPTA by come directly to their house asked question, perhaps?



So now the question is, what my answer should be ya?








YES THAT's IT ! I DON'T CARE !

1 comment:

♥ Cik Zack's ♥ said...

org bagi, kite terima. kan ? :D

Nuffnang Content