Nuffnang Header

Sunday, February 6, 2011

This is it!

Fuhhh penat letih semua ada since past few days ni. Even nak membebel bebel dalam twitter kesayangan pon dah tak sempat. Hanya sempat check twit orang lain je sekarang ni somehow diri sendiri punya twit takda :( See how busy I am nowadays kan ;p



Nak tak nak tetiba pulak selesema datang tak berhenti henti before CNY lagi :( Now penyakit batuk pulak datang memang perfect timing betul! Ingatkan after CNY, dah okay lah selesema ni ini tak. Dah lah hari hari makan ubat selesema rasa macam takda perubahan langsung. Bila nak baik ni tak tahu lah haish next week nak exam dah :( Hari ni baru je start makan ubat batuk. Kejap lagi mengantuk lah ni. Mintak mintak esok dah baik please lah taknak demam nak exammmmmmm :(



Today!! This is it! Can't wait to see what's goin on ^-^ I'm getting more and moreeeeeee excited! Hopefully everything run smoothly :)



P/S : Sekarang ni post pendek pendek je. Nanti ada masa continue pulak :) Bubye!

3 comments:

Qamarul Sahid said...

kou mmg membebel jer

juliet. said...

busy lah sangat kan?

sarah mohamad said...

harap2 lepas ni cepat2 lah sembut nye ye . :)

Nuffnang Content