Nuffnang Header

Tuesday, December 29, 2009

Twitt, saya dan kamu





I dah ada Twitter,oke!! Yepeeeeee!! so sekarang nie i tak boleh la diklasifikasikan sebagai kuno, or jakun or whatsoever bila orang selalu bercerita pasal Twitter. since this one i dah register lama masa 5,6 month after i create account facebook dan kali nie baru terasa aura nak mencuba sesuatu yang baru so i had decided untuk aktivkan balik account twitter i nie.

dan i jugak pernah rasa TER-cabar bila dapat tau Restoran Syed dekat Plaza Alam Sentral, Shah Alam tue pon ada their own twitter okee. even kedai maple pon ada twitter tak kan i tak da kot. memang rasa tercabar habis la. tapi that day masa i noticed restaurant tue ada twitter rasa tercabar i tak da la sampai kemuncak cuma hati je always berkata "aku pon ada twitt jugak la. tak heran!! pfttt."

dengan post tak da apa-apa, semua empty, i left macam itu je account twitter i nie. ye, memang sesuatu yang gyler and what for i create if i haven post any single thing? HA-HA. biasa la orang nak ada twitter kite pon gedik nak ada twitter jugak kan then last-last jadi macam nie la.

fuhhhhh, itu pon nasib baik i still ingat username dan password kalau tidak memang jenuh la i nak kena verify balik email which sesuatu yang paling i tak suka buat. eh, verify ok la tapi bila bab key in data perhhhh malas yang amattt.

lagipon the main purpose i rasa nak aktivkan balik account nie hanya la semata-mata untuk men'twitt' Awal Ashaari since i fanatik gila babis dah kat mamat sorang nie. sorryyy, what can I do.
he's the only one Malaysian celebrity that i adore most. dulu minat macam gitu je entah kenapa lately nie macam terlebih-lebih minat sampaikan every single news about him mesti i nak tau. especially pasal kontroversi dia dengan Scha alyahya, kes kena tahan dengan pihak polis , kes kat kelab hiburan tue, kisah dadah lagi dan bla bla bla. ouch siapa yang tak teruja kan.

P/S : kalau dah twitt Awal kena la twitt Scha alyahya jugak.

I twitt pon sebab i tau Awal sendiri yang update status dia so i tak da la rasa ragu dan sangsi dengan message-message yang dia hantar. almaklum la, i bab-bab teknology canggih nie susah sikit nak percaya. gambar je artis top, terkenal, well-known semua padahal yang uruskan benda tue bukannya empunya artis. sometimes pengurus, sometimes fanatik club yang tubuh.

that's why la dulu masa ada myspace i tak pernah pon add myspace mana-mana artis sebab i tau itu bukan exactly dorang punya account. walau sefanatik mana pon i kat dorang i memang tak kan add. buat sakit hati, buat menyemak dalam list ada laa.

kadang-kadang ada jugak orang add artis sebab nak cukup quota friend list teramai. HA-HA gyler kelakar. tapi this is reality. percaya atau tidak, ada je orang buat macam tue. tengok bilangan kawan, perhhhhh ramai gylerr. tengok friend list, fuhhhhhh. antara reality dan fantasi, percaya dan tak percaya. itu je laa.


anyway,

guys do follow me at ;





sides notes;
cinta sejati i dekat Sharbinee, goalkeeper Malaysia tetap tak berubah. awal nie sampingan je. muahaha

1 comment:

ika. said...

sian kamoo. aku dh berabad ade twitter. kehkeh! nyway, welcome darl!
:)

Nuffnang Content