Nuffnang Header

Friday, May 1, 2009

shittttt laaaaaaa!







Starting my 1st May blog with those picture sebab nak tunjuk kat korang semua pada hari rabu yang lepas, MMU cyberjaya campus BLACKOUT! i repet BLACKOUT ok!. owh my God! MMU yang era canggih nie pon bley blackout kan.

Disebabkan kejadian nie berlaku around 8:00 PM, so semua midterm exam ddan juga replacement class for mmu student dipostponed. ingatkan blackout around 1 hour je comman. tapi rupa-rupanya until midnyte and esok pagi. untuk satu jam yang pertama tue bley accept lagi la. time tue electricity dekat dinding meja study tue still berfungsi. so, dengan study lamp la aku try buat sedikit sebanyak assignmnet yang hanya perlu ditaip saja dalam microsoft office.

after kerja taip menaip selesai, electricity still xok lagi. so,decide nak pergi bilik ida bersembang. so, bersembang la dengan ida and aiza ditangga ostel until 3++ AM. balik bilik,prepair nak tido dengan suasana yang panas, suddenly IF dapat panggilan telefon dari classmate dier,mira.

xbapa clear apa yang mira cakap, just tau key point :

1. ada xnombor telefon mana-mana ustaz kat mmu
2. rasa lain macam selepas mmu blackout
3. mira dah rasa mcam xsedap hati tapi kawan dier yang kena.
4. pergi KL sebab blackout,then after nak balik perasan member mira lain macam,xcakap apa apa.

daripada key tue, ktorg dah xtau nak buat apa just pergi bilik ida,tanya kat kakak ika(kakak ida) tau xmana nak cari nombor ustaz. then kakak ika bagi advice xpayah turun la tengok sbb takut benda lain yang jadi. so,kitorg decided just tengok je dari luar tingkap.

sampai situ jerk la citer. maleh lak nak citer apa yang berlaku. tergantung ek? haha. suka hati la nak cerita sampai mana pon. blog aku!!!. muahaha. just korang perlu tau aku sihat jerk. no bad happen berlaku. ALHAMDULILLAH! :)

sides notes;
nak pergi makan kenduri esok! yepeee!! aja kawan angah akad nikah malam nie!! haish !angah nie bila lak? xsabar nak menimang anak buah. HA-HA!

2 comments:

Artiki said...

eleh..tu bru blackout..ktorg sume da penah rsa..tp,xde air yg plg xbes!!lg SHITT!!

pe yg korg jupe??antoo ka??

eyRaDaCuTeZzOnE said...

first tyme kot since pindah cyber!!!!!!!!! haha :)
so,far air still ada. just air berkarat je la :)

Nuffnang Content